مشخصات خودروها

رنو مگان

مشخصات فنی رنو مگان 2000
خودرو
نام خودرورنو مگان 2000
کشور سازنده فرانسه
سال طراحی2003
مشخصات فنی
موتور 4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور 1998 سی سی
تنفس موتور تنفس طبیعی
انتقال نیرو دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت 136 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور 188 نیوتن متر در 4250 دور در دقیقه
جعبه دنده 4 دنده خودکار
شتاب 0 تا 100 11.1 ثانیه
حداکثر سرعت 195 کیلومتر در ساعت
وزن 1370 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر) 4498 طول - 1777 عرض - 1460 ارتفاع
فاصله بین دو محور 2690 میلیمتر
مصرف سوخت و استانداردها
مصرف سوخت داخل شهر-
مصرف سوخت خارج از شهر-
مصرف سوخت ترکیبی 7.5 لیتر در هر صد کیلومتر
حجم باک 60 لیتر
استاندارد آلایندگی یورو 3
میزان تولید CO2 191 گرم در هر کیلومتر
استاندارد امنیت-
تجهیزات و امکانات
ترمز و پایداری EBV - ABS - EBA
کیسه هوا کیسه هوای سرنشینان جلو
سیستم صوتی 4 بلندگو و قابلیت پخش CD - کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان
دیگر تجهیزات سیستم تهویه مطبوع با کنترل خودکار - کارت هوشمند - دکمه استارت - روشن و خاموش شدن خودکار چراغ‌ها (سنسور نور) - چراغ مه‌شکن جلو - آینه‌های جانبی برقی به همراه گرمکن - شیشه بالابر برقی جلو و عقب - کامپیوتر سفری - پرده شیشه عقب و جانبی - سنسور باران

تصاویر رنو مگان

رنو مگان

رنو مگان

بررسی رنو مگان

رنو مگان یک خودرو سدان فرانسوی است که نخستین بار در سال ۱۹۹۵ و به عنوان جایگزین خودرو رنو ۱۹ معرفی شد. مگان از همان ابتدا در دو نسخه سدان و هاچبک عرضه می‌شد و این روند تاکنون هم ادامه پیدا کرده است. تا به امروز ۴ نسل از رنو مگان معرفی شده که نسل دوم آن از سال ۲۰۰۶ به صورت وارداتی و از سال ۱۳۸۷ به صورت مونتاژی وارد بازار ایران شد. مگان را باید یکی از بهترین و موفق‌ترین محصولات تاریخ رنو بدانیم که فروش بسیار بالای آن در سطح جهان همچنان ادامه دارد.

مگان در هنگام ورود به بازار ایران به دلیل ظاهر جذاب و ویژگی‌های فنی خوبی که داشت، و البته قیمت منطقی که در آن زمان برای این سدان در نظر گرفته شده بود، توانست در کشور ما هم روزهای خوبی را تجربه کند. مگان با دو موتور ۱٫۶ و ۲٫۰ لیتری به بازار عرضه شد که به ترتیب ۱۱۵ و ۱۳۲ اسب بخار تولید می‌کنند و برای آنها جعبه دنده دستی و اتوماتیک در دسترس بود.

رنو مگان در زمان عرضه رقبایی چون سیتروئن زانتیا، نیسان ماکسیما، مزدا ۳ و حتی تویوتا کمری را در مقابل داشت و همچنان نسخه‌های دست دوم آن در بازار خرید و فروش می‌شود.

نکات مثبت رنو مگان

مصرف سوخت اقتصادی – طراحی قابل قبول – کیفیت بالای ساخت در بین خودروهای داخلی-عملکرد خوب گیربکس و پیشرانه

نکات منفی رنو مگان

امکانات کم – کمبود بعضی از لوازم در بازار – نفوذ صدا به کابین

امنیت رنو مگان

با ۴ ستاره ایمنی از اروپا، رنو مگان شرایط مناسبی از لحاظ ایمنی دارد.

نتیجه تصادف رنو مگان و جک S5 چیست؟ + عکس

نقد کارشناسی رنو مگان

رنو مگان یک خودرو سدان فرانسوی است که نخستین نسل آن در سال ۱۹۹۵ معرفی شد و تاکنون ۴ نسل از آن وارد بازار شده است. مگان در دومین نسل که در سال ۲۰۰۲ معرفی شد، پا به بازار ایران گذاشت و از سال ۲۰۰۶ واردات آن به کشور آغاز شد. البته از سال ۱۳۸۷ گروه خودروسازی سایپا تصمیم به تولید این خودرو در کشور گرفت و نخستین مدل‌های آن از همان سال وارد بازار شد.

یکی از نقاط مثبت رنو مگان که آن را به یک خودرو محبوب در بازار ایران تبدیل کرد، طراحی ظاهری جذاب آن بود که در زمان خود طراحی مطلوبی به شمار می‌رفت. البته طراحی رنو مگان به شکلی است که مورد پسند همه مردم واقع نمی‌شود و شاید این طراحی به مذاق برخی از مردم خوش نیاید. بد نیست به این نکته اشاره کنیم که مگان در نسخه‌های هاچبک، CC، سدان و گرندتور تولید می‌شد که تعداد اندکی از مدل هاچبک هم وارد بازار ایران شد.

رنو مگان در داخل کابین طراحی جذابی ندارد و طراحی ساده اجزا به همراه استفاده از قطعات پلاستیکی، ترکیب چندان زیبایی را به وجود نیاورده است. این کابین در مقایسه با خودروهای امروزی خسته کننده است و در مجموع در داخل به خوبی بیرون نیست. البته کیفیت قطعات خوب است و در دراز مدت مشکلی برای آنها به وجود نیامده.

آپشن‌های زیادی برای مگان در نظر گرفته نشده و از تجهیزات موجود در آن می‌توانیم به سيستم تهويه مطبوع اتوماتيک، ايربگ راننده و سرنشين، دكمه استارت، سنسور باران و روشن و خاموش شدن اتوماتيک چراغ‌های جلو اشاره کنیم.

رنو مگان با دو موتور ۱٫۶ و ۲٫۰ لیتری عرضه می‌شود. قدرت این دو موتور به ترتیب ۱۱۵ و ۱۳۲ اسب بخار و گشتاور آنها به ترتیب ۱۵۱ و ۱۸۸ نیوتن متر است. این قدرت به وسیله جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک و یا ۵ سرعته دستی به چرخ‌های جلو انتقال پیدا می‌کند. رنو مگان به ویژه در مدل ۲۰۰۰ سی سی قدرت کافی دارد و می‌توان آن را خودرو قابل اعتمادی دانست.

رنو مگان در زمان عرضه در بازار ایران رقبایی چون سیتروئن زانتیا، نیسان ماکسیما، مزدا ۳ و حتی تویوتا کمری را در مقابل داشت و اکنون هم تنها در نسخه‌های دست دوم به فروش می‌رسد. مگان به دلیل بازار دست دوم خوبی که دارد، همچنان به عنوان یک گزینه ایده‌آل شناخته می‌شود که خرید نسخه‌های کم کارکرد آن، گزینه خوبی است. البته اگر به دنبال یک خودرو کم دردسر هستید، می‌توانیدبه سراغ گزینه‌های با کیفیت دیگری همچون رنو ساندرو استپ وی و رنو تندر پلاس بروید.

برای ارسال دیدگاه کلیک کنید

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بالا